Informohu nga Blogu ynë

Ҫfarë duhet të dini më shumë për marketingun dixhital

PAMM Studio > Informohu

Marketingu Dixhital

Cfarë duhet të dini rreth
marketingut

Shërbimet e marketingut

Shërbime që ofrohen në
internet

Rrjetet sociale

Si të përdorim me efikasitet rrjetet sociale

Pyetje përgjigje

Pyetjet më të zakonshme për internetin

Shërbime të përfituara nga Dixhital Marketing

Cfarë duhet të dini rreth marketingut

Ҫfarë duhet të dini për teknologjinë dixhitale në internet

Virtual tour 360

Nuk është më e nevojshme të levizni për të parë një objekt nga brenda. Falë teknologjisë ju mund ta shikoni atë direkt nga smart phone juaj përmes virtual tour 360

Video reklamueset dixhitale

Në formatet më të fundit të teknologjisë digitale, video të shkurtra apo të gjata janë ato të cilat po zënë peshën më të madhe në marketingun online

Fotografimi dixhital

Fotografija nuk është më ajo e dikurshmja, sot është lehtësisht e përpunueshme duke mundësuar përcjelljen e mesazhit më shpejt dhe më me detaje falë teknologjisë dixhitale

Aplikacionet

Shumë kompani sot i reklamojnë ose i ofrojnë shërbimet e tyre përmes aplikacioneve. Një tjetër mënyrë efikase është kjo e marketingut dixhital

Hostimi – Hapësira e magazinimit virtual

Hostimi i faqes suaj web në internet në mënyrë sinjifikative mund të quhet edhe magazina juaj virtuale. Hosti është hapësira juaj virtuale ku i gjithë materiali i publikuar në faqen tuaj qendron i magazinuar dhe i gatshëm për ekspozim

Përdorimi i termit Dixhital

Termi dixhital është ndër më të perdorurit në ditët e sotme duke lidhur rreth tij interesa përfitimi dhe shërbimesh

Si zhvillohen rrjetet sociale:
Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Youtube, Google maps

oferta per faqe web

Oferta per faqe web

Oferta per faqe web ose website per biznese dhe kompani te ndryshme. Nisur nga 46 euro per publikim deri ne faqe web profesionale

Platrforma google maps Si te rregjistrojme nje adrese biznesi ne harten google

Platforma Google Maps

Përdorim i platforma google maps dhe i kanaleve të tij si mjet informimi por edhe marketingu fitimprures. Google maps ofrohet edhe si një formë adresari perveç se platformë shërbimesh informative

Rrjeti Social Youtube

Rrjeti social Youtube

Ҫfarë është Rrjeti social Youtube? Ai është një ndër faqet më të përdorura në Shqipëri. Publikimi i videove dhe reklamave promovuese që bëhen në to ka sjellë një numër shumë të madh përdoruesish

Arkiva e plotë e postimeve

Shërbime të certifikuara. Ju rekomandojmë më të mirët

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni