platforma ggogle maps si te rregjistrojme njeadrese biznesi ne google

Rrjeti social instagram

Instagram është një rrjet social. Ai mundëson shpërndarjen e fotove, marrjen e fotove, aplikimin e filterave digjital mbi to. Si dhe shpërndarjen në rrjete të tjera sociale si Facebook e Twitter. Një mundësi e rëndësishme është që fotot kufizohen në një formë rrethore, ngjashëm me Kodak Instamatic apo fotot e Polaroid. Sot ky rrjet po përdoret në masë të madhe. Llogariten të jenë deri në 100 milionë shfrytëzues aktivë, në një matje të bërë në Prill, 2012. Instagrami shpërndahet përmes App Store-it të Apple dhe Google Play. Së pari, Instagram ishte i mundshëm vetëm për iPhone, dhe iPod Touch, mirëpo kjo shpejt ndërroi kur në Prill të vitit 2012, u shtua dhe mundësia që ky aplikacion të përdorej në kamerat e telefonëve Android.

Krijimi i idesë së instagram

Instagram u krijua nga Kevin Systrom dhe Mike Krieger dhe u lancua në treg në tetor të vitit 2010. Ky aplikacion filloi zhvillimin në San Francisko kur te dy programerët. Systrom dhe Krieger zgjodhën të përqendrohen më shumë në aplikacione mobile mbi fotografike. Në Mars të 2010, Systrom fitoi rreth 500.000$ nga Baseline Ventures dhe Andreessen Horowitz. Kur po punonte në një projekt që kishte lidhje plotësisht me HTML5, i quajtur Burbn. Njerëz të tjerë që u shtuan në stafin e instagramit të krijuar më vonë, pervec Kevinit ishin edhe Josh Riedel, që filloi punë si Menaxher Komuniteti. Shayne Sweeney punonte si inxhinier dhe Jessica Zollman u punësua si evangjeliste e komunitetit në Gusht të vitit 2011.

Për më shumë klikoni këtu

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni