Domain – personalizimi dhe e drejta e përdorimit të emrit tuaj

Domain është termi në gjuhën angleze që përdoret për të sinjifikuar përdorimin e emrit tuaj, të biznesit apo të një produkti në emërtimin e faqes suaj web të personalizuar. Emri (domain) i biznesit tuaj është një emër që rezervohet, paguhet dhe mirmbahet online në platformat që e ofrojnë këtë shërbim. Në rastin e emër (domain) e bizneseve në Shqipëri ato përfundojnë me prapashtesën .al që është e personalizuar vetëm për emrat shqiptar .al ka domethënien Albania. Prapashtesa emrit mund të jetë e personalizuar edhe në forma të tjera psh .com (comercial) .net (network) .org (organization) etj. Cdo shtet ka prapashtesën e personalizuar sipas inicialeve të shtetit .it (itali) .de (deuchland) etj. Në Shqipëri agjencia per rregjistrimin dhe mirmbajtjen e emër domianeve është AKEP (Autoriteti Komunikimeve Elektronike dhe Postare) Të drejtën e rregjistrimit fillestar të emrit e ka cdo individ ose shoqëri që e gjen të lirë dhe bën rregjistrimin në AKEP.

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni