kurs online per menaxhim te rrjeteve sociale

Krijim menaxhim rrjete sociale Internship

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

      Programi PAMM Studio – Internship

Krijim menaxhim rrjete sociale.
Për studentë ose persona të interesuar për menaxhimin e bizneseve online me Marketing Dixhital

  Ofrojmë internship për studentë ose persona të interesuar për zhvillimin e njohurive dhe eksperiencës në punë.
Në fokus, menaxhimi i biznesi online përmes mediave dhe rrjeteve sociale të biznesit ose aplikacioneve të ndryshme.
  Asnjë kusht i nevojshëm për nivelin tuaj të njohurive. Orare fleksibël. Mundësi kohë e pjesshme ose nga shtëpia
Çertifikatë kualifikimi dhe referencë punësimi në kompanitë kliente PAMM Studio
  Aplikantëve ju ofrohet marrëveshje bashkëpunimi gjatë internshipit dhe suport për një projekt personal.

Përzgjedhja bëhet sipas përputhshmërive të interesave reciproke dhe motivimit të aplikuesit

  Internshipi zhvillohet gjatë orarit zyrtar të punës 8:00 deri 17:00 për kohën e plotë dhe në dy oraret 8:00 deri 12:00 dhe 13:00 deri 17:00 për kohët e pjesëshme “part time”.
* Vëmëndje: Personat e interesuar për internship “Online” duhet të jenë aktiv në zyrën PAMM Studio të paktën 4 orë në javë dhe komunikimi përmes mesazheve me stafin bëhet vetëm gjatë orarit tonë zyrtar.

Të interesuarit që aplikojnë në kanalet e komunikimit të PAMM Studio, pasi kanë lexuar dhe dakordësuar programin duhet të plotësojnë formularin e interesimit (kliko këtu)

             
Kush është PAMM Studio ?

   Më shumë se një agjenci marketingu, me eksperiencë dhe imazh të konsoliduar në tregun e marketingut dixhital. PAMM Studio është një strategji vizionare. Ne i paraprijmë zhvillimeve inovative dhe teknologjisë dixhitale të aplikuar në marketingun online.

Ashtu si slogani ynë “PAMM Studio – Imazhi Suksesit” ne, garantojmë suksesin tuaj.
Klientët tanë dhe biznesi juaj kanë një partner për prezantimin profesional dhe dinjitoz të imazhit të kompanisë suaj.

          Fushat e veprimtarisë PAMM Studio

             
Fushat për internship janë:
  

1.            Menaxhim biznesi online

2.            Krijim menaxhim rrjete sociale

3.            Publikime, krijim kontenti për SEO të personalizuar

4.            Menaxhim i shitjeve online

5.            Krijim menaxhim website

6.            Kordinim menaxhim zyre, asistente

           
Çfarë përfitohet nga internship
?

Një eksperiencë pune që vlen më shumë sesa teoritë e trainimeve.

Punësim nëse jeni të interesuar për të vazhduar më tej në këtë fushë

Çertifikatë kualifikimi dhe reference punësimi për ju

Suport logjistik dhe mbështetje për projektin tuaj më të mirë, nëse keni në mendje një të tillë

Marrëveshje bashkëpunimi financiar me PAMM Studio për çdo klient të referuar nga ju

Sistem pikëzimi për arritjet tuaja si formë vlerësimi për punësimin tuaj të rradhës

            Hapat që ndiqen:

Në varësi të njohurive aktuale shpejtohet ose personalizohet bashkëpunimi ynë i cili kalon në këto hapa:
1.            Krijim dhe përdorim i rrjeteve sociale të personalizuara për punë.
2.            Krijim dhe menaxhim i klientëve përmes praktikës
3.            Inspektim dhe gjetje e kanaleve për përdorim efiçent të rrjeteve sociale
4.            Krijim dhe menaxhim profili personal si autor në portialin www.portik.al
5.            Gjetja e artikujve në web, përshtatja dhe editimi në shqip
6.            Skedulimi dhe arshivimi i materialeve të klientëve
7.            Lundrim (gugëllim) i fokusuar në internet.
8.            Regjistrimi biznesi në çdo portal informativ ose rrjeti social i fushës përkatëse.
9.            Specializim në fushën e interesuar. Krijim profili personal – Faqe web në biznese.vip.
10.          Çertifikimi dhe letër referencë

Cfarë janë rrjetet sociale?

Krijim menaxhim rrjete sociale është një shërbim pjesë e dixhital marketing. Krijimi dhe mirmbajtja tyre mund të bëhet individualisht nga bizneset ose “freelancers” online. Rekomandimi është për agjenci ose studio të licencuara të cilat vec shërbimit profesional ofrojnë garancinë dhe përgjegjsinë e sipërmarrjes.

Si përdoret Facebook?

Në Shqipëri më së shumti njihej Facebook ku cdo individ edhe në moshë ose pa shumë njohuri krijon një llogari personale (account) dhe e perdor si mjet komunikimi për miqtë, të njohurit apo edhe të tjerë persona. Komunikimi përmes postimit të fotove, komenteve, pëlqimeve apo edhe urimeve e ngushëllimeve u bë një modë praktike që i mban njerëzit të lidhur mes tyre. Të pakten virtualisht.

Si fitohet në instagram?

Komercializimi dhe përdorimi i tyre edhe për qëllim fitimi, solli në vëmendje edhe instagramin. Një tjetër rrjet social tashmë shumë i përhapur në Shqipëri. I nisur të popullarizohej nga djem e vajza me emrin blogere apo influencers. Postimet e fotove ekstravagante, fashion, modelime, apo stil jetese shpesh herë provokuese. Krijimi “konflikteve” dhe debateve virtuale mes tyre rriste numrin e ndjekësve, dhe bashkë me ndjekësit vinin paratë. Parat për postime që shtonin numrin e ndjekësve paguar nga bizneset ishte vetëm njëra
mënyre. Shitjet online përmes instagramit u bë një menyre e thjeshtë për tu provuar pa licencë, pa taksa, pa qera dyqani apo shpenzime të tjera. Thjesht merru me telefonin dhe posto.

Rrjetet e tjera sociale.

Google Maps dhe Google business

Ju e keni degjuar dhe prekur shume mire gjigandin Google. Pa komente ai eshte motorri kerkimit me i perdoruri ne bote. Si i tille edhe sherbimet qe ofron jane te panumerta. Google eshte nje industri parash boterore. Fitimiet e tij rriten perdite nga pagesat e perdoruesve per sherbimet dhe per tu reklamuar. Te jesh i pari ne kerkimet Google dohet te paguash. I pari ne google do te thote shikueshmeri te larte te cilen nese e perdor ne menyren e duhur arrin klientet dhe parate e tyre. Google nuk te paguan. Google duhet ta paguash qe te perfitosh dhe kjo nese din ta besh.

Sherbimi SEO e personalizuar, ofruar nga PAMM Studio ka thyer kodet e reklamave Google
duke ju mundesuar te jeni gjithmone te paret. (shiko me shume)

Si fitohet me nje kanal personal ne YouTube

YouTube eshte nje kanal mediatik qe ju ben te ndiheni Si nje pronar TV.

Për të aplikuar mund të klikoni këtu

Për më shumë informacion na shkruani në adresën tonë: in**@pa********.al

Informacion i rëndësishëm

Për vëmendjen tuaj dhe kujtesë të mëtejshme.Teksti i publikuar më sipër është një artikull autentik i krijuar, shkruar, hartuar dhe redaktuar enkas për klientë ekskluziv. Shkrimi letrar është një e drejtë intelektuale e PAMM Studio dhe grupit te saj mediatik. Është kategorikisht e ndaluar cdo formë kopjimi apo përdorimi në rrjetet sociale, faqe web apo portale të ndryshme mediatike. Tekstin origjinal mund ta gjeni të publikuar në faqen zyrtare të klientit. Si edhe në portalet pjesë e grupit mediatik PMG: portik.al realtors.al biznese.vip pammstudio.al
Nëse jeni të interesuar për faqen tuaj web ose marketing online kontakto në 067 67 00 006

Më shumë postime në Portik.al

36 Thoughts on Krijim menaxhim rrjete sociale Internship
  PAMM Studio - Internship - PAMM Studio
  30 Aug 2021
  3:17pm

  […] 2.            Krijim menaxhim rrjete sociale […]

  0
  0
  Menaxhim biznesi online - Internship - PAMM Studio
  31 Aug 2021
  12:35pm

  […] 2.            Krijim menaxhim rrjete sociale […]

  0
  0
  Publikime, krijim kontenti për SEO të personalizuar Internship - PAMM Studio
  31 Aug 2021
  2:40pm

  […] 2.            Krijim menaxhim rrjete sociale […]

  0
  0
  Koordinim menaxhim zyre, asistente Internship - PAMM Studio
  31 Aug 2021
  2:42pm

  […] 2.            Krijim menaxhim rrjete sociale […]

  0
  0
  Menaxhim i shitjeve online Internship - PAMM Studio
  31 Aug 2021
  2:43pm

  […] 2.            Krijim menaxhim rrjete sociale […]

  0
  0
  Krijim menaxhim website Internship - PAMM Studio
  31 Aug 2021
  2:46pm

  […] 2.            Krijim menaxhim rrjete sociale […]

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:32pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:34pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:35pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:37pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:38pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:40pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:41pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Williammayot
  10 Mar 2023
  6:41pm

  CBD users cover a wide-ranging line of experiences, with numerous reporting favourable effects on their whole well-being. Some people use CBD to help direct foreboding, lay stress, or long-standing pain, while others detect it kind inasmuch as [url=https://cbdforlife.us/collections/shop-all]cbd for sale[/url] improving drowse or reducing inflammation. It is material to note that dick’s experience with CBD can reshape, and it may take some irritation and error to discover to be the honourable dosage and fallout for your individual needs. It is also important to consult with a healthcare gifted in front of incorporating CBD into your programme, exceptionally if you are fascinating any medications or bring into the world a pre-existing medical condition.

  0
  0
  Darnellarbix
  22 Mar 2023
  2:53pm

  I walked into the headshop with a mix of curiosity and trepidation. The walls were lined with shelves and pageant cases filled with colorful https://everythingfor420.com/collections/bongs pipes, bongs, and other smoking accessories. The wind was solid with the batty about bon-bon get a whiff of of incense, and reggae music played softly in the background. A clubby counter-jumper greeted me and asked if I needed aid finding anything. I admitted that I was a suspicion overwhelmed during the selection, and he offered to reveal me some of their best-selling items. As he pulled exposed a graceful, silver vaporizer, he explained how it worked and the benefits of using it beyond time-honoured smoking methods. He also showed me a batch of flavored rolling papers and a grinder with a chill design. I ended up leaving with a handful items, feeling nervous to struggle out my fashionable purchases. The taste had been surprisingly enjoyable, and I was impressed away the knowledgeable and friendly staff. I couldn’t hang on to into following and explore more of what the headshop had to offer.

  0
  0
  Danieldiz
  22 Mar 2023
  8:31pm

  I tried CBD gummies for the first moment [url=https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-gummies]cbd gummies[/url] and I’m amazed at hand how serene and peaceful I feel. The tastefulness was mellifluous, and the intent was perceptible after about 30 minutes. I’m excited to carry on using these gummies and review other CBD products. Favourably promote!

  0
  0
  SamVuP
  28 Mar 2023
  10:28pm

  [url=https://levofloxacin.gives/]levaquin 250 tablet[/url]

  0
  0
  SueVuP
  29 Mar 2023
  8:48am

  [url=https://indocin.boutique/]indocin 50 mg tablets[/url]

  0
  0
  IvyVuP
  29 Mar 2023
  10:09am

  [url=http://provigila.online/]provigil for sale us[/url]

  0
  0
  AshVuP
  29 Mar 2023
  12:39pm

  [url=https://lisinopril.pics/]prinivil generic[/url]

  0
  0

Shkruani komentin tuaj

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.