Hostimi – Hapësira e magazinimit virtual

Host për faqe interneti. Hostimi i faqes suaj web në internet në mënyrë sinjifikative mund të quhet edhe magazina juaj virtuale. Hosti është hapësira virtuale ku materiali i publikuar në faqen tuaj qëndron i magazinuar dhe i gatshëm për ekspozim. Aty ndodhet struktura dhe modeli virtual i faqes suaj, ndodhen aplikacionet e nevojshme që bëjnë të mundur pamjen e bukur vizuale të faqes, dizajni grafik. Aty qëndrojnë të gjtha fotot dhe tekstet e publikuara nga ju. Përmes kësaj hapësire ju mund të menaxhoni edhe adresat tuaja e-mail të peronalizuara. Hosti është i ofruar nga platforma dhe kompnai të specializuara për rishitjen dhe mirmbajtjen e tyre. Zakonisht pagesat janë vjetore

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni