Rreth NESH

Mirësevini

Rreth nesh
PAMM Studio

Kompania jonë në 5 vite eksperiencë prezantohet si emër i ri në treg, por, themeluesit e saj vijnë me një eksperiencë 25 vjeçare, Arritje dhe suksesi në fushën e marketingut dhe menaxhimit. 
Krijimin dhe mbrojtjen e Markës si Imazhi suksesit tuaj kemi ditur ta lartësojmë gjithmonë e më shumë duke perfeksionuar teknologjitë e reja dixhitale me strategjitë e suksesit botëror.  Sot ofrojmë një kontratë suksesi me bashkëpunim afatgjatë

Historia jonë

Vitet e eksperiencës

History

Vlerësime nga klientët tanë

Puna ime me të cilën unë përfaqësohem është përtej kufijve të Shqipërisë ndaj dhe prej shumë vitesh prezantimin tim sa më dinjitoz ja kam besuar stafit të PAMM Studio. Faleminderit për mbështetjen

Elton Marini UEFA Football Players Manager

Pasioni im për muzikën ecën paralel me imazhin tim ndaj publikut, ndaj dhe kjo është arsyeja që portretin tim artisitk dhe komunikimin tim në faqen zyrtare të internetit e kam besuar tek PAMM Studio

Renis Gjoka Këngëtar kantautor

Jam shumë i kënaqur me shërbimin e ofruar nga agjencia e marketingut PAMM Studio. Bashkarisht kermi punuar për faqen web të kompanisë sonë si edhe ngritjen dhe menaxhimin e rrjeteve sociale përkatëse. Përfitimi dhe imazhi i kompanisë kanë rezultuar të suksesshme

Ing. Elton Çepani Inxhinjer dhe menaxher i kompanisë

Anëtarët e stafit

Ekipi krijues

our team

Monika

koordinatore projektesh

Sokol Shkodra

General Projects Manager

Marvin Buka

Web & Graphic Designer

Stiven Grami

Web & Graphic Designer

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni