punime Mozaik me gure

Punime mozaik me gure natyral. Një projekt që ka lënë mbresa tek klientët

Punime mozaik me gure natyral dhe shumë vepra të tjera artistike punuar me dorë

Punime mozaik me gure natyral është një ndër specialitetet e realizuara artistikisht me dorë nga Iliria Mermer. Një kompani prestigjoze prej shumë vitesh e suksesshme në tregun e Shqipërisë.

Kjo është pjesë e një krijimtarie artistike. Më shumë se sa një dekor i bukur shumëngjyrësh për ambjentet tuaja. Punimet janë të shumllojshme. Suksesi i tyre tek këto punime mozaike me gurë, është pasioni dhe përkushtimi për t’i kthyer në vepra arti.

Ju mund të zgjidhni mes larmisë së shumtë që ju ofrohet si model ose të rekomandoni vetë modelin tuaj. Çdo gjë e zgjedhur nga ju materializohet në një vepër arti. Eksperienca shumë vjeçare dhe përzgjedhja me kujdes e materialeve ka sjellë në dritë shumë vepra të bukura, vepra këto të ekspozuara në ambjente private por edhe publike.

Dekoracione me gurë

Iliria Mermer ofron gjithashtu edhe një gamë shumë të gjërë produktesh dekorative. Të gjitha janë kryesisht punime artistike artizanale të bëra me dorë. Baza kryesore e materialeve është guri natyral. Këto dekoracione ofrohen për zbukurimin e ambjenteve tuaja të brendëshme dhe të jashtme.

Iliria Mermer është një ndër klientët më të mirë në PAMM Studio. Prej shumë kohësh kemi një bashkëpunim koherent në marketimin e shërbimeve dhe produkteve të tyre


Nëse ju intereson një faqe web ose marketing online kontakto: 067 67 00 006

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni