Krijim faqe web personale

Krijim faqe web është më shumë se e dobishme. Krijimi i një faqe web personale si dhe dixhitalizimi I standarteve të jetesës thuajse I ka nxjerrë jasht loje kartëvizitat apo fletpalosjet prezantuese.

Një faqe web personale ofron më shumë mundësi informacioni. Përmbajtjet e ilustruara përcjellin mesazhin e duhur për vizitorët. Ofrimi i saj për prezantimin është mëse i thjeshtë. Vetëm një emër me disa shkronja ose një kod. Dërgohet thjeshtë me mesazhe, në whatsapp, email dhe rjjete të tjera sociale. Shqiptohet thjeshtë me zë dhe mbahet mend

Krijim faqe –

Faqe web personale mund të poseidojë kushdo individ ose biznes

Faqe interneti Prezantuese për biznes
Një faqe interneti prezantuese është më i vogli dhe i domosdoshmi reklamim për biznesin tuaj.
Një faqe web prezantuese krijon më shumë mundësi informacioni. Përmbajtjet e ilustruara përcjellin mesazhin e duhur për vizitorët.
Ofrimi i saj për është mëse i thjeshtë. Vetëm një emër ose një kod që dërgohet me mesazh, në whatsapp, në email, në rrjete të tjera sociale etj.
Shqiptohet thjeshtë me zë dhe mbahet mend
Faqe interneti prezantuese mund të poseidojë cilido individ ose biznes. Ky model faqe ofrohet në 3 opsione: a) Bazik b) Standart dhe c) Premium

Për me tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu)
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni