Faqe zyrtare web për biznese dhe kompani

Krijim dhe mirëmbajtje faqe interneti

Kompania jonë shërben për krijimin e web-it tuaj zyrtar.al ose prezantues. Modele të ndryshme për ҫdo lloj aktiviteti biznesi. Faqe përfaqësuese për persona publik dhe VIP, website profesionale për shitje produktesh online. Mirëmbajtje dhe reklamim të faqes tuaj ekzistuese.
Na kontaktoni tani

marketing-digital

Marketing dixhital dhe strategji biznesi

Rrisni performancën për biznesin tuaj dhe shtoni të ardhurat financiare me marketing dixhital. Ёshtë e garantuar dhe me shumë sukses nëse ne sëbashku përshtasim strategjinë tuaj me platformat tona online. Kujdesemi që biznesi juaj të jetë në krye të ҫdo prezantimi në internet
Informohu më shumë

Reklamim menaxhim prona në shitje

Për Pasuritë e Paluajtshme, Prona juaj në shitje meriton prezantimin më të mirë. Ofrojmë shërbim reklamimi për Pronat Luksoze dhe Bizneset në shitje. Foto dhe video profesionale me dron, Virtual Tour 360, reklamë në rrjete sociale dhe web, e-mail marketing në grupet e interesit.
Reklamo një pronë

platforma ggogle maps si te rregjistrojme njeadrese biznesi ne google

Promovojmë imazhin e biznesit tuaj

Prezantimi i imazhit të duhur për kompaninë tuaj, është çelësi kryesor i suksesit pas atij të ndërtuar nga ju. Ne e perfeksionojmë imazhin dixhital duke e bërë të reklamuar në mënyrën më të mirë të mundëshme në të gjitha format e medias dixhitale online dhe rrjetet sociale.
Prezanto biznesin tënd

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni