Faqe interneti Prezantuese

Faqe interneti Prezantuese
Një faqe interneti prezantuese është domosdoshmëri për reklamim e biznesit tuaj. Faqe Prezantuese është shumë efikase për individë ose persona të rëndësishëm në aktivitetet ose fushën e tyre. Individë që ndryshe quhen Persona VIP ose me emrin e ri, Influencera. #Krijimi i faqes web personale është shumë e dobishme dhe fitimprurëse për ju. Digjitalizimi i të gjitha standarteve të jetesës ka nxjerrë jasht loje format e tjera prezantuese të printuara.
Me një faqe interneti personale ju jeni vetëm një klikim larg klientit tuaj.

Përdorimi i një faqe interneti prezantuese gjen hapësirë edhe për produkte të veçanta, për #pronat tuaja në shitje apo me qira apo edhe për evente të ndryshme.

Një faqe web prezantuese krijon mundësi kontakti dhe informacioni. Përmbajtjet e ilustruara përcjellin mesazhin e duhur për vizitorët.
Prezantimi i saj për është mëse i thjeshtë. Vetëm një emër ose një kod që dërgohet me mesazh, në whatsapp, në email, në rrjete të tjera sociale etj. dhe klienti është në linkun tuaj për të marrë informacionet e nevojshme.
Shqiptohet thjeshtë me zë dhe mbahet mend
Faqe interneti prezantuese mund të poseidojë cilido individ apo individe, sipërmarës apo biznes.

Ky model faqe interneti ofrohet në 3 opsione: #Bazik, #Standart dhe #Premium
Ndryshimet mes tyre janë në numrin e faqeve, nga struktura, nga dizajni dhe nga shërbimet e përfshira në këto faqe
Për me tepër informacion ju mund të klikoni në lnkun përkatës (#kliko këtu)
Ose mund të na ndiqni dhe shkruani në rrjetet tona sociale:

#Facebook, #Instagram, #Linkedin, #Twitter, #Youtube, #Google
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni