Ndërtim faqe interneti për celular

Sipas statistikave, nga viti 2022 e në vazhdim, rreth 62% e trafikut global të përgjithshëm në internet vjen përmes aparateve celularë. Nga ky trafik shumë i rëndësishëm, thuajse 88% e përdoruesve kontaktojnë ose bëjnë blerje brenda 48 orëve që nga momenti i nisjes së një kërkimi. Dhe kjo është ana pozitive.

Ana tjetër e kësaj medalje është se në të njëjtën kohë, i gjithë ky fluks trafiku nëse nuk mirë menaxhohet ose nuk gjen interesin e duhur kthehet në një bumerang pasi rreth 60% e këtyre përdoruesve nuk preferojnë të kthehen në të njëjtën faqe interneti nëse përballen me probleme apo pakënaqësi.

Cilat janë problemet më të shpeshta në hapjen e një faqe interneti në celular? Mos përshtatje e fotove me ekranin e celularit, zmadhimi i tyre në raport jo të drejtë me materialet e tjera, mbivendosje te figurave me tekstet e plot anomali të tjera. E dini se çfarë ndodh? Pjesa më e madhe e vizitorëve të faqes tuaj kalojnë menjëherë në faqet pasardhëse, ku çdo njëra prej tyre mund të jetë faqa e konkurentit tuaj. Si ta optimizojmë më së miri faqen tuaj ? (#Optimizim i postimeve për paisjet)

Prandaj faqet e internetit janë shumë të rëndësishme që të arrihen të aksesohen shumë mirë në çdo pajisje dhe të përshtaten me to pa asnjë problem!

Në PAMM $tudio është një nga impenjimet kryesore që faqet e internetit të krijuara nga ne të jenë responsive dhe 100% të optimizuara për të gjitha pajisjet,, tabletat, smart phone, smart TV, laptop apo ekrane kopmjuteri të çdo dimensioni, LED wall etj.

Sot, edhe vetë gjigandi i teknologjise, Google e rekomandon që të gjitha faqet e internetit të jenë të optimizuara për të gjitha ekranet e pajisjeve naviguese në mënyrë që të përfitojnë pozicione sa më lart në rënditjen e faqeve të internetit kur kërkohet për shërbimet që ju ofroni!

Për me tepër informacion ju mund të klikoni në lnkun përkatës (#kliko këtu)
Ose mund të na ndiqni dhe shkruani në rrjetet tona sociale:

#Facebook, #Instagram#Linkedin#Twitter#Youtube#Google
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni