Krijim dhe Mirëmbajtje
Faqe interneti

Paketat e shërbimeve

Paketa Faqe interneti Prezantuese

147 

Basic

198 

Standard

245  

Premium

Përshkrimi i modeleve

Modeli BAZIK Një faqe interneti PREZANTUESE e modelit bazik është reklama më minimale për të identifikuar aktivitetin tënd. Faqja është lehtësisht e vizitueshme nga të gjithë dhe ju prezanton në mënyrë dinjitoze.

Modeli STANDART Një faqe interneti PREZANTUESE e modelit Standart më shumë se një domosdoshmëri për të identifikuar aktivitetin tuaj, ka opsione të shtuara për më shumë prakticitet.

Modeli PREMIUM Struktura saj përmban akoma më shumë opsione se në modelet paraardhëse. Ky model ka edhe më shumë fokus në ndërveprimin me rrjetet sociale dhe përshtatshmëri të lartë për disa fjalë-kyçe.

Share us on Social Media:

Paketa Faqe interneti Biznesi

Modeli Bazik

299 EURO

Modeli Standart

365 EURO

Modeli Premium

445 EURO

Përshkrimi i modeleve

Modeli BAZIK Një faqe interneti BIZNESI e modelit bazik është pikënisja e marketingut digjital për biznesin tuaj. Domosdoshmëria më minimale brenda këtyre opsioneve për të identifikuar aktivitetin tënd në mënyrë dinjitoze.

Modeli STANDART Struktura e faqes web BIZNES e modelit Standart është e ndërtuar për të qënë sa më shumë funksionale dhe me ndërfaqe që shërbejnë për më shumë informacione.

Modeli PREMIUM Faqe interneti BIZNES modeli Premium nuk është vetëm zgjedhja juaj më e mirë, është modeli i suksesit. Premium është e ndërtuar për të ofruar gjithçka që interneti dhe teknologjia më e fundit e aplikacioneve ofron.

Share us on Social Media:

Paketa Faqe interneti Profesionale

Modeli Bazik

499 EURO

Modeli Standart

550 EURO

Modeli Premium

745 EURO

Përshkrimi i modeleve

Modeli BAZIK Një faqe interneti Profesionale në modelin bazik ka gjithçka që ju mund ti ofroni klientelës suaj. Jo vetëm si një dyqan ekspozitor më i madhi, më i strukturuari dhe më i miri për aktivitetin tuaj por, edhe si një ndërveprim me klientin ose partnerët.

Modeli STANDART Shërben për kompani të mëdha apo biznese më të vogla. Nevoja e një faqeje të tillë lidhet me volumin e punës dhe të produkteve që ofroni. Kjo vlen edhe për dyqane të ndryshme, për agjenci me shumë shërbime dhe oferta për shitjet online etj.

Modeli PREMIUM ofron maksimumin e performancës, prakticitetit dhe marketingut dixhital të ofruar në një platformë të vetme. Mund të detajoni çdo produkt apo shërbim që keni realizuar dhe ju ka bërë të suksesshëm. Ju mund të prezantoni dhe të shisni direkte aty.

Share us on Social Media:

Shërbime dhe mirëmbajtje Faqe interneti

Mirëmbajtje

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni