Ҫfarë ofrojmë

Shërbime online
Marketing dixhital

Rrisim produktivitetin e biznesit tuaj.
Të ardhurat financiare për ju dhe performanca e kompanisë suaj shumfishohen lehtësisht me një nga paketat e ofertave për faqe web ose marketingun online. 

website për persona VIP
website zyrtare për Biznese
faqe web

Ofertat më të Reja

Oferta ekskluzive për Bizneset që hapin Faqe Web për herë të parë.
Duke nisur nga 147 €, brenda 24 orëve do të keni faqen tuaj online

Marketing Dixhital

Paketa e ofertave për Reklamën e produkteve ose shërbimeve tuaja në çdo Media Sociale dhe format dixhital

Promovim Biznesesh

Marketing mediatik online për reklamimin dhe Ruajtjen e imazhit të Biznesit dhe Kompanisë tuaj

Reklamim dhe Menaxhim

Prona Luksoze dhe Biznese në shitje. Video Ultra HD, Virtual tour 360, e-mail marketing, Investitorë të huaj

Shërbimet Ekskluzive

Analizë tregu, ndërtim strategjie marketingu, kujdesje për imazhin, fushatë promocionale e targetuar dhe monitoruar hap pas hapi

Ndërtim faqe web

Ёshtë ky momenti i duhur për tu prezantuar tek klientët me faqen tuaj zyrtare

Menaxhim rrjete sociale

Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Yuoutube, Google Maps. personal Blog

Rritje Performance

Tekste dhe përmbajtje ilustrative që optimiziojnë faqen tuaj për tu renditur ndër të parat në web

Video Reklama

Kualitet Ultra HD, foto dhe video profesionale me dron. Montazhe audio, efekte dhe animator

Virtual tour 360

Prona ose Biznesi juaj lehtësisht të vizitueshme në çdo hapësirë dhe formë të saj

E-mail marketing

Oferta juaj e targetuar. Klientët e interesuar marrin informacionin tuaj në mënyrë periodike

Kualitet dhe cilësi Profesionale

Detajet e vogla ju shërbejnë për të nxjerrë në pah vlerat e mëdha. Përkushtim ynë është i personalizuar për çdo klient dhe target grup

numra që flasin vetë

0 +

Konsultuar nga ne

0 +

Klientë që na kanë vlerësuar

0 K +

Ndjekës në rrjete sociale

0 +

Projekte tëmbyllura

Pyetjet e shpeshta Informohu

Në blogun tonë Informohu gjeni një dritare për njohuritë tuaja. Janë gjëra të thjeshta por të vendoura në qëndër të vëmendjes ndihmojnë performancën e punës tuaj

Faqa web është ekspozitori dhe burimi më zyrtar informativ i biznesit tuaj. Ҫdo gjë në web site organizohet si një vitrinë e bukur e mirë sistemuar nga ku mund të gjesh gjithçka ju ofroni dhe të prezantuar në mënyrën më profesionale ashtu siç vetëm ju dini ta bëni. Faqa web eshte shitësi më i përkryer direkt e në dorën e klientit. Sigurisht një faqe e organizuar si duhet vetëm me PAMM Studio - Partneri i suksesist tuaj

Kushdo mund të ketë një profil instagram apo facebook etj. Ne i menaxhojmë të gjitha edhe për ju. Imagjino një këngë të bukur që vjen nga një makinë në ecje. Ka sukses por është vetëm një çast. Imagjino të jesh pronar i një radio, sa mijra çaste do tu dhuroje të gjithëve. Faqa web "ushqen" me mijra facbook dhe instagrame që ta rikthejnë interesin. 

SHUMЁ. Marketingu Dixhital "përkëdhel" dembelizmin e kohëve moderne për ta pasur cdo shërbim në dorë dhe në çast. Teknologjia e avancuar por edhe ndryshimet e mëdha sociale tregojnë çdo ditë e më shumë suksesin e tregëtimit dhe shërbimeve në internet "online" siç quhen, ndaj atyre me lëvizje fizike. Askush nuk bredh tërë qytetin për të gjetur atë që kërkon pasi cdo gjë e ka në dorë, në internet. Mos u ndiej i vjetëruar në kohët moderne hidh hapin sot dhe na kontakto

Bashkëpunoni me NE

Ofrojmë partneritet në të gjithë Shqiperinë për krijimin e websiteve, Menaxhimin e rrjeteve sociale, Reklamimin e pronave dhe bizneseve në shitje si dhe marketimin e kompanive

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni