imazhi suksesit ne faqe web

Faqe web imazh suksesi

Çfarë shikoni në imazh?

Faqe web, imazh suksesi

 Faqe web, imazh suksesi. Shikimi dhe përceptimi juaj ndikon në  mirëqënien që ju i ofroni vetes tuaj.

  Kurimi i këtij imazhi për të  përmirësuar jetën tuaj dhe njerëzve të  afërt me ju, kalon përmes menaxhimit dhe prezantimit të  potencialit tuaj.

 

Krijim faqe web profesionale

Prezantim në internet duke startuar me vetëm 47 €uro

Krijojmë Imazhin e Suksesit tuaj

  • Për çdo individ, për çdo VIP (Very Important Person)
  • Personalitet apo figurë publike.
  • Për çdo Biznes apo Kompani të madhe,
    Ne krijojmë imazhin tuaj në faqe web brenda 24 orëve
Faqe web imazh suksesi

Faqe përfaqësuese për persona publik VIP është një ofertë e veçantë me interes dypalësh. Të jesh në qëndër të vëmendjes publike është një mision i vështirë sa prezantimi në mënyrën e duhur.  
 PAMM Studio, ofron ekskluzivisht një ofertë shumë të veçante për të gjithë individët që kanë imazhin e tyre publik si VIP. Edhe ato që aderojnë përmes punës tyre për tu bërë një figurë publike e njohur dhe e respektuar. Imazhi kuruar në mënyrë profesionale, merr vëmendjen maksimale për përfaqësim në faqen zyrtare me Emrin, Simbolin dhe çdo gjë ju përfaqësoni.

Ҫfarë e bën të veçantë për ju krijimi i faqes web?
Siç edhe mund ta lexoni në materialet e blogut tonë “Informohu”, ka një diferencë shumë të rëndësishme midis rrjeteve sociale në përgjithësi dhe faqes web në veçanti. Ndërsa rrjetet sociale janë si një thirrje kalimtare që e dëgjojnë vetëm ato që kapin çastin, faqja web është gjithmonë aty për Ju dhe Ndjekësit tuaj.

Në faqen web kthehesh e rikthehesh sa herë të duash duke shfletuar dhe ndjekur çdo gjë zyrtare ofruar nga ju. Mesazhet tuaja janë gjithmonë aty si një galeri moderne për të ofruar gjithshka dhe në mënyrën më të mirë të mundëshme duke krijuar edhe një material pafund për rrjetet tuaja sociale. Faqa juaj web e harmonizuar me rrjetet sociale gjeneron benefite shumë më të mëdha nga sa ju e mendoni

Jemi të hapur për bashkëpunim dhe bashkëpunimi ynë shkon përtej krijimit të një faqe zyrtare web.

Krijimi i një imazhi të unifikuar në të gjitha mediat dixhitale dhe rrjetet e ndryshme sociale fokuson markën tuaj individuale që ju bën aq të ndryshëm dhe në qendër të vëmendjes për të gjithë audiencën tuaj dhe publikun në përgjithësi.

Mos ngurroni të na kontaktoni, bashkëpunimi dypalësh sjell interes të dyfishtë

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni