Krijimi i llogarisë – Faqe biznesi në facebook

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Nëse keni një biznes, ju duhet një Faqe Biznesi në Facebook. Me 1.82 miliardë përdorues aktivë të përditshëm, Facebook thjesht nuk është një rrjet social që mund ta injoroni.

Ndoshta kjo është arsyeja pse më shumë se 200 milion biznese përdorin shërbimet falas të Facebook. Kjo përfshin Faqet e biznesit — po, krijimi i një faqe në Facebook është një mënyrë falas për të tregtuar biznesin tuaj.

Lajmi i mirë është, krijimi i një llogarie në Facebook për një biznes është shumë i thjeshtë, dhe ju me siguri tashmë keni të gjithë përbërësit që ju duhen për të filluar. Le të zhytemi brenda.

Çfarë është një faqe biznesi në Facebook?


Një faqe në Facebook është një llogari publike në Facebook që mund të përdoret nga markat, organizatat, artistët dhe figurat publike. Bizneset përdorin Pages për të ndarë informacione kontakti, për të postuar azhurnime, për të ndarë përmbajtje, për të promovuar ngjarje dhe njoftime dhe – ndoshta më e rëndësishmja – për t’u lidhur me audiencat e tyre në Facebook.

Faqet mund të lidhen me llogaritë e reklamave në Facebook dhe Dyqanet e Facebook.

Si të krijoni një faqe në Facebook për biznesin


Para se të regjistroheni në faqen tuaj të biznesit në Facebook, duhet të futeni në llogarinë tuaj personale në Facebook. Mos u shqetëso – informacioni nga llogaria juaj personale nuk do të jetë i dukshëm publikisht në faqen e biznesit tuaj.

Kjo thjesht sepse çdo faqe biznesi menaxhohet nga një ose më shumë administratorë faqesh. Administratorët janë njerëz me llogari personale në Facebook. Llogaria juaj personale funksionon si çelësi për t’ju lejuar të hyni në faqen tuaj të biznesit të ri. Nëse keni anëtarë të ekipit që ju ndihmojnë me faqen tuaj, llogaritë e tyre personale do të zhbllokojnë gjithashtu rolet dhe aftësitë e tyre specifike.

Pra, nëse nuk jeni regjistruar tashmë në llogarinë tuaj personale, hyni tani, pastaj zhytuni në hapat e krijimit të faqes.

  • Hapi 1: Regjistrohuni
  • Hapi 2. Shtoni fotografi
  • Hapi 3. Lidhni biznesin tuaj me WhatsApp (opsionale)
  • Hapi 4: Krijoni emrin tuaj të përdoruesit
  • Hapi 5: Shtoni detajet e biznesit tuaj
  • Hap 6. Krijoni postimin tuaj të parë
  • Hapi 7. Fto ndjekës

Më shumë postime në Portik.al

No Thoughts on Krijimi i llogarisë – Faqe biznesi në facebook

Shkruani komentin tuaj

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.