Shtimi i komenteve dhe like ne Instagram

 1. Përgjigjuni komenteve tuaja
  Jo vetëm që është përgjigjja ndaj komenteve pasi ato vijnë me një gjë të sjellshme, por gjithashtu hap mundësi për më shumë komente!
  Së pari, kur njerëzit kalojnë pranë postimit tuaj në burimin e tyre në Instagram, ata do të shohin një numër më të lartë të komenteve në postim – përfshirë përgjigjet tuaja!
  Sa më i lartë të jetë numri, aq më i lartë është shansi që përdoruesit e rastësishëm të Instagram-it të ndalen dhe të hedhin një vështrim, dhe potencialisht të lënë një koment vetë.
  Së dyti, mund të krijoni një bisedë midis jush dhe njerëzve që komentojnë në postimin tuaj.
 2. Angazhimi Reciprok
  Kjo pak më shumë kohë, por është një taktikë e fuqishme kur afroheni se si të merrni komente në Instagram.
  Kur të keni ca kohë të lirë për të lënë mënjanë, futuni në llogarinë tuaj në Instagram dhe shikoni listën e përdoruesve që kanë bashkëvepruar me postimin tuaj të fundit me një pëlqim.
  Prekni në profilin e tyre në Instagram dhe lini disa pëlqime dhe të paktën një koment në postimin e tyre të fundit!
 3. Bëni kërkesë krijuese nga njerëzit që të komentojnë
  Mos kini frikë të bëheni krijues në lidhje me mënyrën se si u kërkoni njerëzve të lënë komente në postimet tuaja në Instagram. Ju mund të qëndroni me klasiken “lini një koment!” të shpejtë, por pse të mos e bëni të lehtë dhe argëtues?
 1. Bëni një Dhuratë në Instagram
  Duke folur për konkurset, ne bëmë studimin tonë kërkimor që tregon se dhuratat e Instagramit e rrëzojnë atë nga parku kur bëhet fjalë për fejesë.
  Kjo për disa arsye: 1) Njerëzit duan të fitojnë gjëra falas dhe 2) shumë konkurse në Instagram kanë rregulla që përfshijnë pëlqimin e postimit të dhuruar, ndjekjen e llogarisë dhe etiketimin e miqve të tyre në seksionin e komenteve.
 2. Organizoni një Instagram Takeover
  Marrjet në Instagram janë gjithashtu një mënyrë e mahnitshme për të marrë më shumë angazhim në postimet tuaja – veçanërisht nëse keni një mysafir me një ndjekës të pasionuar, të angazhuar tashmë!
  Një blerje ka përfitime reciproke. E ekspozon përmbajtjen ndaj audiencave të reja për të dy bashkëpunëtorët.
  Ftojini Njerëzit të Etiketojnë Miqtë
 3. Shumë njerëz duan të etiketojnë miqtë e tyre në përmbajtje qesharake ose ultra-relatable.
  Shtë një mënyrë që ata të krijojnë një lidhje me miqtë dhe familjen!
  Alsoshtë gjithashtu një mënyrë që ju të dilni para audiencave të reja që mund të shijojnë vërtet përmbajtjen tuaj.

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni