Krijim dhe menaxhim profile në Rrjete Sociale

Paketat e Shërbimeve për postimet

PAMM Studio > Marketing Dixhital

Paketa javore Postim në rrjete sociale

Paketa Postime Javore
Modeli Bazik

Duke u bazuar në 3 rrjetet më të ndjekura në Shqipëri kujdesemi që përmes postimeve të përditëshme të tërheqim klientelën tuaj për t’ju ndjekur dhe për të marrë mesazhin tuaj.

Paketa Postime Javore
Modeli Standard

Ofrohet si një mundësi reklamimi dhe testimi. Duke bashkëvepruar dhe testuar ne krijojmë rezultate për imazhin e profilit social të kompanisë suaj.

 

Paketa Postime Javore
Modeli Premium

Postimet e përdorura janë me tematika të ndryshme. Përmes tyre ju mund të kuptoni interesin e ndjekësve tuaj dhe krijoni mundësinë për të ndërtuar një strategji afatgjatë menaxhuese.

Kjo paketë është shumë rezultative për ti paraprirë festave, evente të ndryshme ose një fushate ofertash e ideuar nga ju.

Ju mund të postoni ose të mirëmbani vetë një rrjet social apo 2-3 prej tyre por, ngritja e imazhit konkurues dhe krijimi i grupeve të interesit që duhet t’ju ndjekin në postimet tuaja duhet të ketë një menaxhim profesional.

Ju ofrojmë paketën mujore të menaxhimit të rrjeteve sociale.
Emri biznesit dhe marka kompanisë suaj do të jenë të prezantuara denjësisht në 6 rrjetet sociale më të përdorshme dhe të klikuara.
Proçeset e ndjekura për menaxhimin e rrjeteve sociale:

* Kordinojmë dhe dakordësojmë një kalendar profesional postimesh
* Përzgjedhim dhe rekomandojmë tematikat dhe oraret më të përshtatshme
* Krijojmë grafikun e postimeve dhe modeleve
* Përpunojmë dhe realizojmë grafikisht idetë e postimeve
* Përkujdesemi që postimet të jenë sistematike dhe në kohën e duhur
* Kontrollojmë dhe menaxhojmë algortimin e vizitave për të rritur interesin
* Fleksibël në komunikimin dhe dakordësim me ju ndaj pritshmërive.
* Garantojmë rezultate që do të lartësojnë dhe lehtësojnë punën tuaj të mëpasshme

Në tabelën e paketës gjeni numrin total të postimeve mujore ofruar në këtë paketë.

Oferta Krijim profili në Rrjet Social

Basic

Standard

Premium

Basic

Standard

Premium

Përse duhen paketat e rrjeteve sociale ?

  Të gjithë individët që bëjnë biznes, kompanitë private apo edhe subjektet publike sot janë prezent në rrjetet sociale. 
Orientimi i kërkuesve apo klientelës për të gjetur gjithçka në internet ose përmes telefonit ka nxitur zhvillimin e tyre.

Një profil në një rrjet social duket i lehtë për tu përdorur duke bërë vetë ose me familjarët postime. Por koha juaj vlen
Prezantimi i duhur profesional i profilit tuaj dhe postimet sistmatike ju bëjnë më shumë  konkurues dhe garanton sukses

PAMM Studio ju mbështet duke ofruar konsulencë falas dhe duke ju asistuar në ndërtimin e tyre.
Krijojmë profile profesionale të personalizuara në të gjitha rrjetet sociale duke i lidhur mes tyre dhe faqen tuaj web.
Garantojmë menaxhimin e suksesshëm dhe përditësimin e informacioneve në kohën e duhur dhe target grupin e interesit

Strategjia për suksesin tuaj është e përbashkët. Ndërtojmë fushata marketingu për tju sjellë më shumë klientë dhe përfitime

Fushata e-mail marketig të personalizuara

Ruani një marrëdhënie konsekuente mes jush dhe klientelës suaj duke organizuar fushata e-mail marketing.

Programimi fushatave me e-mail marketing të drejtuara nga ne janë të targetuara në klientelën e duhur për ju.

Ne nuk dërgojme sasi, por informojmë zyrtarisht të interesuarit për ofertat tuaja për tju sjellë më shumë përfitime

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni