Faqe zyrtare.al

Faqe zyrtare.al   Krijojmë faqe web për të gjithë bizneset dhe kompanitë. Website të personalizuar për produkte dhe shitje online. 
Konsulenca dhe reklamat në google për SEO janë falas. Nëse nuk jeni të parët mos paguani

Një faqe zyrtare web është e nevojshme për prezantimin e biznesit dhe vizionin tuaj. Ajo është si një kanal TV personal për të prezantuar gjithçka.
Pse të zgjidhni .al ? Sepse është zyrtar për një biznes të rregjistruar në Shqipëri. Sepse identifikon më lehtësisht kompaninë tuaj tek klientët
Ju asistojmë dhe kryejmë veprimet duke regjistruar emrin tuaj në llogari personale tuajën pranë një hosti zyrtar si psh: webhostal.net 

Faqe web për Kompani Ndërtimi

Faqe interneti ideuar për Kompani Ndërtimi dhe projektet e tyre. Shërbim ekskluziv ofruar nga PAMM Studio Garantuar falë 
eksperiencës në manaxhim dhe reklamim të pronave pasuri të paluajtshme, ndërtime të reja, dyqane dhe ambjente shërbimi

Zhvillimi i biznesit në një fushë shumë specifike siç është ajo e ndërtimit kërkon një qasje shumë të veçantë për prezantimin tek klientët.
Njëkohësisht për të prezantuar kompaninë dhe projektet tuaja në mënyrën më të mirë të mundëshme është e nevojshme përdorimi i disa elementëve specifik. Eksperienca jonë garanton një produkt cilësor që përmbush kërkesat dhe vizionin tuaj për të qënë lider në këtë sektor. 

Agjenci RealEstate

Ofrojmë faqe web me domain .al ose komercial .com/ .co / .eu / .net etj. për të gjitha llojet agjencive imobiliare apo Real Estate

Apartament në shitje apo apartament me qera, vila në shitje apo vilë me qera tokë në bregdet apo truall për ndërtim janë specifikimet më të shpeshta të kërkesave që klientët kanë për agjenci imobiliare. Tek PAMM Studio ofrojmë eksperiencën tonë për kompozimin e faqes web më të mirë për një agjenci pronash apo kompani Real Estate Organizim të brendëshëm dhe strukturë në funksion të kërkimit të klientëve dhe CRM- së

Firma prodhuese

Ju prezantojmë disa prej modeleve të përdorura më së shumti në kompanitë me aktivitete prodhuese ose linja prodhimi

Për firmat kompani prodhuese që kanë linja të ndryshme produktesh, ofrohet një strukturë modulare e adoptuar me modele shumë të përshtatëshme për të reklamuar jo vetëm kompanin por me një fokus të veçantë edhe për produktet. Arti i reklamimit dhe prezantimit profesional i implementuar brenda këtyre moduleve ju ofron mundësi të shumta për të interpretuar më së  miri vizionin tuaj në ofertën për klientët potencial

Punime xhami dhe durali

Modele faqe web për firma punimesh xhami dhe firma punime durali. Dyer, dritare, kangjella alumini durali plastike etj.

Ofrojmë faqe web dhe modele të personalizuara për kompani ose firma të përpunimit duralit, aluminit, plasikave dhe xhamave të përdorura për prodhimin e dyerve, dritareve, grilave, qepenave etj. Lidhja specifike me kompanitë e ndërtimit por edhe me klientët të lidhur me to, na bën neve një studio shumë më të avancuar për tju ofruar faqen web më të mirën për ju për tu prezantuar në tregun e sipërmarrjeve në punimet e shtëpive.

Hidrosanitare & elektrike

Oferta dhe modele faqe web për kompani shërbimesh hidraulike ose elektrike

Shfletoni ose vizitoni galeritë tona të modeleve për të gjetur atë që ju përfaqson më mirë tek klientët tuaj. Modelet e faqeve web të personalizuara për kategoritë e firmave të shërbimeve dhe materialeve elektrike ju mundësojnë krijimin e një dyqani virtual apo showroom tek i cili klientët tuaj lehtësisht shikon çdo model artikulli që ju tregtoni ose shërbim që ofroni. Ju nuk keni më nevojë të mbani një magazinë të stërmbushur me mall

Mobileri orendi shtëpie

Modele faqe web personalizuar për dyqane artikuj shtëpie. Mobileri ose prodhime mobilje me porosi

Mobilimi dhe dizaini i shtëpisë është një element shumë i rëndësishëm në jetën e njerzve. Një proçes që ndodh shumë rradhë në jetë. Ndaj edhe klientela është shumë e lëkundur në përzgjedhjen e tyre. Ja pse ne tek PAMM Studio i kemi kushtuar vëmendjen maksimale prezantimit të modeleve më të mira për faqet web të kësaj kategorie. Klientët tuaj duhe të prezantohen me më të mirën që ju ofroni dhe shërbeni në kompani

Hotele dhe Resorte

Modele faqe web për Hotele, Resorte turistike, Komplekse agroturizimi, Restorante piceri ambjente të tjera familjare dhe argëtuese

Prezantimi sa më dinjitoz dhe në mënyrë sa më profesionale i një biznesi në fushën e turizmit është sa delikat po aq edhe pasionant. Realizojmë projekte dhe faqe web të ndërthurura me artin e nevojshëm për një prezantim sa më të bukur dhe shumë domethënës për hotelin, resortin. kompleksin apo restorantin tuaj. Një faqe jo vetëm prezanturese por edhe e ndërthurur me bashkëveprimin e klientëve përmes fotove personale

Agjensi turistike

Ofrojme modele faqe web të personalizuara për Agjenci Turistike ose Agjenci Shërbimesh të ndryshme

Ofrojme faqe webi me domain .al ose komerciale  për të gjitha llojet e agjencive nga ato me shërbimet më modeste deri tek kompanitë e organizuara edhe me filialet e tyre nëpër qytete të tjera

Modele te personalizuara

Ofrojme faqe webi të personalizuara sipas kërkesave të vetë klinetit dhe modeleve të rekomanduara nga ju

Çdo kërkesë e juaja që i përket fushës së marketingut dixhital do të jetë e materializuar menjëherë në faqen tuaj personale web për të ofruar më të mirën e shërbimeve tuaja. Ofrojmë çdo model në backend dhe frontend që ju dëshironi ose keni pëlqyer në partnerët tuaj të biznesit. Personalizojmë çdo produkt apo shërbim ekskluziv që ju ofroni për klientët

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni