Krijimi dhe përdorimi i një kanali në Youtube

Si të krijoni një kanal në YouTube?

Mund të shikoni dhe të pëlqeni video dhe të regjistroheni në kanale me një llogari të Google. Por pa një kanal në YouTube, nuk keni prani publike në YouTube. Edhe nëse keni një llogari të Google, duhet të krijoni një kanal në YouTube për të ngarkuar video, për të komentuar ose për të bërë lista për luajtje.

Mund ta krijoni kanalin tuaj në faqen e internetit të YouTube ose në faqen e YouTube për celular.

Krijoni një kanal personal

Ndiqni këto udhëzime për të krijuar një kanal që vetëm ju mund ta menaxhoni duke përdorur llogarinë tuaj të Google.

Hyni në YouTube në një kompjuter ose në një faqe mobile.
Klikoni në foton e profilit tuaj dhe më pas Krijo një kanal.
Do t’ju kërkohet të krijoni një kanal.
Kontrolloni detajet (me emrin dhe foton e llogarisë suaj të Google) dhe konfirmoni për të krijuar kanalin tuaj.
Krijoni një kanal me një biznes ose emër tjetër
Ndiqni këto udhëzime për të krijuar një kanal që mund të ketë më shumë se një menaxher ose pronar.

Mund ta lidhni kanalin tuaj me një llogari të markës nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër në YouTube sesa llogarinë tuaj të Google. Mësoni më shumë rreth Llogarive të Markave.

Hyni në YouTube në një kompjuter ose në një faqe mobile.
Shkoni në listën tuaj të kanaleve.
Zgjidhni të krijoni një kanal të ri ose të përdorni një llogari ekzistuese të markës:
Krijoni një kanal duke klikuar Krijo një kanal të ri.
Krijoni një kanal në YouTube për një llogari marke që tashmë e menaxhoni duke zgjedhur llogarinë e markës nga lista. Nëse kjo llogari e markës tashmë ka një kanal, nuk mund të krijoni një të ri. Kur zgjidhni Llogarinë e Markës nga lista, do të kaloni në atë kanal.
Plotësoni detajet për të emëruar kanalin tuaj të ri. Pastaj, kliko Krijo. Kjo do të krijojë një llogari të re të markës.
Për të shtuar një menaxher kanali, ndiqni udhëzimet për të ndryshuar pronarët dhe menaxherët e kanalit.

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni