Faqe interneti BIZNESI
modeli Bazik

Faqe interneti BIZNESI modeli Bazik

Një faqe interneti BIZNESI e modelit bazik është pikënisja e marketingut digjital për biznesin tuaj. Domosdoshmëria më minimale brenda këtyre opsioneve për të identifikuar aktivitetin tënd në mënyrë dinjitoze.

Falë platformës së përdorur dhe aplikacioneve shumë funksionale të instaluara në të, faqja është lehtësisht e vizitueshme dhe e klikueshme nga të gjithë.

Struktura e saj është e ndërtuar për të qënë më shumë funksionale dhe me ndërfaqe që shërbejnë për më shumë informacione. Faqeve kryesore si: Mesazhin tuaj, historiku, misioni juaj, kontaktet zyrtare dhe format e ndërveprimit me klientelën kanë edhe një mbështetje të shtuar nga linket me rrjetet sociale dhe artikujt me fjalë-kyçe të strukturuara.

Padyshim dizajni i faqes internetit BIZNES modeli Bazik do të jetë i përzgjedhur nga ju mes modeleve të kësaj oferte.

Për më shumë informacion klikoni linkun përkatës (#kliko këtu)
Na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale:
#Facebook /#Instagram / #Linkedin / #Twitter / #Youtube / #Google
Ose, kontaktoni në numrin +355 67 67 00 006 mob dhe #whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio. Sipas ligjit për pronësinë intelektuale dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e pubikimit (copy right)

© PAMM Studio October 20233

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni