menaxhim faqe web

Çfarë është cPanel?

Çfarë është cPanel? Menaxhimi i faqes web është një “problem” më vete që jo vetëm kërkon zgjidhje por, shpeshherë ju sjell stres. Për klientët tanë më të mirë dhe të besueshëm ofrojmë zgjidhjen përmes cPanel. Një mundësi praktike për të menaxhuar dhe krijuar performancën më të mirë për faqen tuaj web.

Për të ditur çfarë është cPanel mjafton një kërkim i shpjetë në internet. Ky panel është një faqe e thjeshtuar kontrolli që lejon menaxhimin e faqeve nga një ndërfaqe e bazuar në web.

Pa cPanel, ju do t’u keni nevojë për njohuri teknike për të menaxhuar faqet tuaja. Por me cPanel, ju jeni në gjendje të bëni ndryshime duke përdorur një ndërfaqe grafike që nuk ka nevojë për njohuri teknike.

Aksesi për këtë ndërfaqe ju jepet përmes user name dhe një passwordi të cilin e menaxhoni ju vetë. Por nëse nuk e kuptoni apo menaxhoni dot çfarë është cPanel mjafton një klikim

Nëse po krijon web-site për herë të parë, cPanel dhe kërkoni për menaxhimi i faqes web mund të duket i pakuptueshëm. Shumë kompani hostimi e përdorin cPanel, pasi herët a vonë çdokush do të përballet me të.

Mjetet e cPanel i lejojnë përdoruesit të menaxhojnë dhe realizoj; funksionet e admininistrimit të website pa ditur shumë për kodin. Me anë të ndërfaqes përshkruese dhe të thjeshtë për t’u përdorur, administratorët e website mund të menaxhojnë një llogari hostimi pa e kuptuar totalisht “hostimin” si një koncept.

Duke përdorur cPanel, ju mund të ndryshoni disa nga aspektet teknike të website tuaj pa qenë e nevojshme të jeni inxhinier IT. Rekomandohet që cPanel të jetë i menaxhuar nga persona me njohuritë përkatëse të fushës. Ju mund të negocioni se cilat nga opsionet ju mund të menaxhoni.

Për me tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (#kliko këtu)
Ose mund të na ndiqni dhe shkruani në rrjetet tona sociale:

#Facebook, #Instagram#Linkedin#Twitter#Youtube#Google
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni