Shtimi i like-ve dhe komenteve për postimet ne Linkedin

Like-t në Linkedin

Keni menduar ndonjëherë se si të merrni më shumë pëlqime në postimet tuaja në Linkedin?
E vetmja gjë që duhet të bësh është të lexosh 9 këshillat më poshtë.
Ju mund të na falënderoni më vonë!

  1. Krijoni lidhje dhe ndërveproni me to rregullisht.

2. Ndiqni të njëjtat “hashtag” si kontaktet tuaja dhe përdorini ato në postimet tuaja.

3. Ndiqni kompanitë që dëshironi të ndjekin postimet tuaja dhe pëlqeni dhe komentoni postimet e tyre.

4. Postoni gjëra që janë të rëndësishme për audiencën tuaj dhe etiketoni njerëzit dhe kompanitë në ato postime në mënyrë që ata t’i shohin ato.

5. Komentoni nën postimet tuaja, duke etiketuar njerëzit përkatës për të vazhduar bisedën.

6. Kur dicka funksionon, bëje përsëri.

7. Përdorni foto ose video interesante në postimet tuaja.

8. Postoni atëherë kur audienca juaj të jetë maksimale …

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni