faqe interneti per biznese dhe kompani

Informacion kontakti per bizneset

Informacion kontakti për bizneset VIP

Informacion kontakti për bizneset VIP është një sektor publikimesh në platformën biznese vip. Bizneset e regjistruara në Shqipëri mund të reklamojnë falas kontaktet dhe shërbimet e tyre që ofrojnë.
Klikoni këtu për të regjistruar falas kontaktet e biznesit tuaj. Në këtë platformë ne ju ofrojmë:

Platforma e bizeneseve online

Biznese vip është platformë online e dedikuar për publikim të kontakteve të bizneseve aktive.
Në këtë platformë përfshihen kategori kryesore të bizneseve si dhe sektorët e shërbimeve. Produktet e tyre janë gjithashtu të përfshira në këtë platformë. Organizimi tyre sipas kategorive thjeshton kërkimin tuaj dhe atë të klientëve.

Shërbime falas për marketing dixhital

Platforma jonë ofron falas publikim informacionesh për bizneset aktive dhe shërbimet e individëve në Shqipëri. Mund të regjistroheni online nga telefoni ose nga kompjuteri personal. Këto mund ti bëni duke përfshirë:

  • Emrin e biznesit tuaj.
  • Logon dhe sloganin.
  • Foto përfaqësuese për ballinën e profilit.
  • Informacion të detajuar për biznesin.
  • Kontaktet zyrtare, adresa, numra telefoni, email etj.

SEO dhe menaxhim të rrjeteve sociale

Optimizimi i faqes web është i përshtatur edhe me rrjetet sociale. Ai ju rendit të parët në internet dhe në google. Eksperienca jonë ka garantuar një sukses për shumë klientë. Renditja e tyre në faqen e parë të google i ka sjellë atyre shumë përfitime. Vetëm me një pagesë minimale për këtë shërbim. (shiko më shumë) Ju mund të rivalizoni konkurentët. Nuk është e lehtë të renditesh në faqen e parë të google, por me ne ajo është e realizueshme.

Informacion i rëndësishëm.

Teksti i publikuar më sipër është një artikull autentik. Është i krijuar, shkruar, hartuar dhe redaktuar enkas për klientë tanë ekskluziv. Si çdo pronësi tjetër intelektuale edhe shkrimi letrar është e drejtë autori e mbrojtur me ligj. Ky tekst është në pronësi të PAMM Studio dhe grupit të saj mediatik. Eshtë e ndaluar çdo formë kopjimi dhe përdorimi. Edhe në rrjetet sociale, faqe web apo portale të ndryshme mediatike.

Tekstin origjinal e gjeni të publikuar në faqen zyrtare të klientit ose portalet e grupit mediatik PMG.
portik al realtors al biznese vip pammstudio al

Për faqe web ose marketing online mund të na kontaktoni në: 067 67 00 006

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni