Çfarë është WordPress?

WordPress është mënyra më e thjeshtë dhe më popullore për të krijuar një faqe interneti ose një blog. Mund të jetë sistemi më i lehtë dhe më fleksibël i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) për fillestarët.

WordPress ju mundëson të ndërtoni dhe menaxhoni faqen tuaj të internetit pa pasur nevojë të mësoni si të kodoni.

Çfarë mund të bëjë WordPress?

WordPress është një platformë e shkëlqyer për shumëllojshmëri faqesh.

Këtu janë vetëm disa shembuj të llojeve të faqeve të internetit që mund të ndërtoni me WordPress:

• Blog

• E-commerce

• Biznes

• Portfolio

• Forum etj.

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni