Organizim i fushatave reklamuese, promovuese, informuese etj

Faqa web është më shumë se një domosdoshmëri për prezantimin e imazhit të biznesit tuaj. Faqa shërben jo vetëm për dhënien e informacionit zyrtar të kompanisë dhe vitrinës. Ekspozimit për shërbimet apo produktet por edhe një mundësi kontakti me klientët dhe bashkëpunëtorët tuaj.

 

Çfarë është reklamimi në internet?
Gjëja e parë që duhet të dini në lidhje me reklamat në internet është që koncepti i saj ndryshon. Ashtu si sektori ku operon, interneti. Ne mund ta përkufizojmë reklamimin në internet si “Reklamat që synojnë një audiencë duke përdorur internetin”. Me fjalë të tjera, ato janë reklama që na afrohen për të reklamuar biznese, artikuj, marka, etj. Të një kompanie specifike.

Në fillim, reklamimi në internet nuk ishte i njohur, në fakt, ata që vunë bast u bënë pionierë, por ndërsa interneti ka përmbytur shtëpi dhe punë. Shumë kompani preferojnë të investojnë më shumë në reklamat në internet sesa në ato fizike. Sepse ju mund të arrini një audiencë më të madhe, veçanërisht nëse bëhet mirë.

 

Email Marketing

Së bashku me banderola, marketingu me email është gjithashtu mjaft i vjetër. Megjithëse duhet të dini ta përdorni mirë për të mos u konsideruar si postë e bezdisshme ose bllokuar llogarinë tuaj. Gjë që do të ishte më keq. Nëse jeni të kujdesshëm, mund të jetë një reklamë që do t’ju sjellë shumë përfitime. Pasi që mundeni dërgoni mesazhe të personalizuara te konsumatorët dhe kështu arrijnë në momentin më të përshtatshëm për të zgjidhur një problem.

Për më shumë klikoni këtu

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni