Asistente zyre

Asistente zyre – Menaxhere per rrjetet sociale

Asistente zyre. Koha e punës full time, 8 orë në ditë, nga dita e Hënë-Premte, e shtuna 4 orë, festat zyrtare- pushim

Pagesa 30,000- 40,000 lekë (varion në bazë të eksperiencës së punës)

*Detyrat për Asistente zyre

Koordinim i puneve te zyres
Telefonatat dhe databazë e klientëve
Menaxhim i rrjeteve sociale
Kërkim editim informacioni nga Web
Përgatitje të teksteve dhe fotove për publikim në rrjetet e kërkuara
Menxhim i kontakteve online

  • Njohuritë

Diplomë universitare ( preferuar gazetari)
Prirje letrare dhe aftësi drejtëshkrimore të gjuhës shqipe
Njohuri në Microsoft Office dhe rrjetet sociale
Njohuri të gjuhës angleze

Aplikimi per menaxhere:

Nëse jeni të interesuar për vendin e punës mos hezitoni të na kontaktoni në rrjetet tona sociale, në adresën tone të e-mail ose në numrin tonë zyrtar të telefonit.

Për më shumë na ndiqni në rrjetet tona sociale: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Google Maps

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni