oferta per faqe web

Oferta per faqe web

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Oferta per faqe web

Oferta per faqe web. Ofrojmë 50€ për këshillën tuaj. Paguajmë 50 euro në dorë për çdo klient të këshilluar nga ju + 10% të çdo pagesë që klienti kryen mbi porosinë fillestare.

Ne jemi PAMM Studio – Agjenci marketingu. Krijojmë faqe interneti duke nisur nga 163 € Për çdo klient, i njohur apo i kontaktuar nga ju, ne ju ofrojmë direkt 50€ në dorë nga pagesa e tij fillestare nëse starton me 163 € dhe 10% të çdo shume tjetër nëse klienti zgjedh një faqe akoma më profesionale.

Nga ju kërkojmë vetëm referimin e një kontakti. Këshilloni dikë të nisë faqen web me ne dhe me disa të tillë në muaj ju merrni akoma më shumë euro. Pagesa bëhet direkt pas çdo referimi të suksesshëm. Për më shumë informacion kontaktoni në numrin 067 67 00 006 ose.

Sugjerimi juaj mund të kryhet nëpër shoqërinë tuaj , nëpër biznese të cilat mund të njihni ose keni dëgjuar rastësisht. Qëllimi ynë kryesor është që cdo biznes të ketë një sukses të garantuar dhe cdo klient i yni të ngelet i kënaqur me shërbimin tonë!

Për të na njohur pak më shumë!
PAMM Studio është një kompani marketingu që merret me krijimin e faqeve WEB si dhe menaxhimin e rrjeteve sociale të cfarëdo lloj biznesi. (Mobileri, Argjendari, Klinika, etj.)
Zyra jonë ndodhet tek rruga Myslym Shyri 6 dhe jemi hapur nga ora 9 deri në orën 5.

Jemi të gatshëm për cdo lloj bisede me të detajuar. Për cdo paqartësi ose pyetje në cdo moment mund të na kontaktoni tek rrjetet tona sociale si dhe nëpërmjet telefonit. Jemi të hapur gjithashtu për takime dhe konsultime falas.

Misioni dhe vizioni ynë:

Misioni ynë është të ofrojmë shërbimet e marketingut dixhital në format e thjeshta të menaxhimit dhe përfitimit. Për të gjitha bizneset në një marrëdhënie korrektësie dhe zyrtare bashkëpunimi.
Vizioni ynë është teknologjia dhe risitë e marketingut nuk janë monopol. Të gjitha kompanitë ose individët e interesuar janë të mirëpritur në strategjitë tona për të kaluar kufijtë e Shqipërisë me produktet dhe shërbimet tona

Rrjetet tona sociale: Facebook / Instagram / Twitter / Linkedin

Më shumë postime në Portik.al

32 Thoughts on Oferta per faqe web
  Kerkoj pune ne Tirane - PAMM Studio Informacione marketingu
  7 Sep 2021
  7:33am

  […] tek ne Behu Bashkepunetor Internshipe Suporti teknik […]

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:32pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:33pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:35pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:36pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:38pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:39pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  Content Generator
  12 Nov 2022
  8:41pm

   $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE [M0345IHZFN] — 0.01 BTC site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  0
  0
  RickeyMaM
  7 Feb 2023
  12:19pm

  Actually you don’t need to look object of online pharmacies to purchase cbd products like cbd capsules or grease nowadays. I characterize as it’s beautiful easy to ascertain a polite company that force plan for you with high-quality products like [url=https://discovercbd.com/blogs/cbd-news/delta-8-thc-and-cbn-for-sleep]delta 8 sleep[/url]
  . You don’t orderly desperate straits a prescription for that so I don’t espy the point in buying cbd only in pharmacies since I think it’s more intelligent to rely on the companies that work specifically with cbd.

  0
  0
  cbd capsules
  9 Feb 2023
  11:47am

  I can say with leading self-confidence that these are abundant in the service of travelers because they are great for relieving force during flights. Of run I angel these tried and upright hemp cornbread type gummies the most because they really offer the complete entourage effect. Try it and suitable fortuity to you!

  0
  0
  Josepharego
  15 Feb 2023
  3:22pm

  Induce you tried the untrained puff streak product? I’m sure you can create the right eager with our CBD pen. Made with virgin cannabis lubricant extracted from organically grown hemp, our [url=https://mjcbdd.com/what-is-the-safest-vape-device]safest vape[/url]
  apparatus is appropriate in compensation anyone who is agog or needs steal to calm down and focus. If swiftly this machinery does not pack in working, then devise advise you, the actions that you necessary to do are described in detail.

  0
  0
  Josephtus
  16 Mar 2023
  11:50am

  I suffer from lasting migraines and have tried numerous medications with speck success. A acquaintance recommended CBD, so I decided to communicate it a try. I was amazed at how speedily it helped to alleviate my migraine wretchedness and nausea. I at the moment [url=https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-capsules]https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-capsules[/url] buying CBD grease regularly as a preventative measure, and be experiencing noticed a relevant decrease in the frequency and severity of my migraines. I hugely praise CBD in support of anyone looking object of a actual alternative to habitual migraine medications.

  0
  0
  Josephtus
  17 Mar 2023
  10:37am

  I suffer from continuing migraines and include tried numerous medications with speck success. A cocker recommended CBD, so I decided to communicate it a try. I was amazed at how very soon it helped to alleviate my migraine affliction and nausea. I at the moment https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-gummies utter CBD grease regularly as a preventative measure, and have noticed a relevant de-escalate in the frequency and beastliness of my migraines. I immensely praise CBD for the sake anyone looking object of a actual another to stock migraine medications.

  0
  0

Shkruani komentin tuaj

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.