intership SEO

Krijim menaxhim website Internship

Programi PAMM Studio – Internship

Krijim menaxhim website
Për studentë ose persona të interesuar për menaxhimin e bizneseve online me Marketing Dixhital

  Ofrojmë internship për studentë ose persona të interesuar për zhvillimin e njohurive dhe eksperiencës në punë.
Në fokus, menaxhimi i biznesi online përmes mediave dhe rrjeteve sociale të biznesit ose aplikacioneve të ndryshme.
  Asnjë kusht i nevojshëm për nivelin tuaj të njohurive. Orare fleksibël. Mundësi kohë e pjesshme ose nga shtëpia
Çertifikatë kualifikimi dhe referencë punësimi në kompanitë kliente PAMM Studio
  Aplikantëve ju ofrohet marrëveshje bashkëpunimi gjatë internshipit dhe suport për një projekt personal.

Përzgjedhja bëhet sipas përputhshmërive të interesave reciproke dhe motivimit të aplikuesit

  Internshipi zhvillohet gjatë orarit zyrtar të punës 8:00 deri 17:00 për kohën e plotë dhe në dy oraret 8:00 deri 12:00 dhe 13:00 deri 17:00 për kohët e pjesëshme “part time”.
* Vëmëndje: Personat e interesuar për internship “Online” duhet të jenë aktiv në zyrën PAMM Studio të paktën 4 orë në javë dhe komunikimi përmes mesazheve me stafin bëhet vetëm gjatë orarit tonë zyrtar.

Të interesuarit që aplikojnë në kanalet e komunikimit të PAMM Studio, pasi kanë lexuar dhe dakordësuar programin duhet të plotësojnë formularin e interesimit (kliko këtu)

             Kush është PAMM Studio ?

   Më shumë se një agjenci marketingu, me eksperiencë dhe imazh të konsoliduar në tregun e marketingut dixhital. PAMM Studio është një strategji vizionare. Ne i paraprijmë zhvillimeve inovative dhe teknologjisë dixhitale të aplikuar në marketingun online.

Ashtu si slogani ynë “PAMM Studio – Imazhi Suksesit” ne, garantojmë suksesin tuaj.
Klientët tanë dhe biznesi juaj kanë një partner për prezantimin profesional dhe dinjitoz të imazhit të kompanisë suaj.

          Fushat e veprimtarisë PAMM Studio

             Fushat për internship janë:  

1.            Menaxhim biznesi online

2.            Krijim menaxhim rrjete sociale

3.            Publikime, krijim kontenti për SEO të personalizuar

4.            Menaxhim i shitjeve online

5.            Krijim menaxhim website

6.            Kordinim menaxhim zyre, asistente

            Çfarë përfitohet nga internship?

Një eksperiencë pune që vlen më shumë sesa teoritë e trainimeve.

Punësim nëse jeni të interesuar për të vazhduar më tej në këtë fushë

Çertifikatë kualifikimi dhe reference punësimi për ju

Suport logjistik dhe mbështetje për projektin tuaj më të mirë, nëse keni në mendje një të tillë

Marrëveshje bashkëpunimi financiar me PAMM Studio për çdo klient të referuar nga ju

Sistem pikëzimi për arritjet tuaja si formë vlerësimi për punësimin tuaj të rradhës

            Hapat që ndiqen:

Në varësi të njohurive aktuale shpejtohet ose personalizohet bashkëpunimi ynë i cili kalon në këto hapa:
1.            Krijim dhe përdorim i rrjeteve sociale të personalizuara për punë.
2.            Krijim dhe menaxhim i klientëve përmes praktikës
3.            Inspektim dhe gjetje e kanaleve për përdorim efiçent të rrjeteve sociale
4.            Krijim dhe menaxhim profili personal si autor në portialin www.portik.al
5.            Gjetja e artikujve në web, përshtatja dhe editimi në shqip
6.            Skedulimi dhe arshivimi i materialeve të klientëve
7.            Lundrim (gugëllim) i fokusuar në internet.
8.            Regjistrimi biznesi në çdo portal informativ ose rrjeti social i fushës përkatëse.
9.            Specializim në fushën e interesuar. Krijim profili personal – Faqe web në biznese.vip.
10.          Çertifikimi dhe letër referencë

 

Çfarë është Krijimi dhe menaxhimi një faqe webi?

Krijim menaxhim website është procesi më i rëndësishëm për promovimin dhe suksesin e një biznesi.
(Është lokomotiva që tërheq një numër të madh vagonash në trenin e marketingut dixhital për të arritur në destinacionin final. Klienti)

Krijim menaxhim website është ajo që i paraprin cdo formë marketingu dhe promovimi në rrjetet sociale dhe kanal mediatik gjigand i programuar në mënyrën e duhur është më produktiv se reklamat mediatike me pagesë në mediat vizive.

Krijim faqe interneti apo website

Krijimi i një faqe interneti është i thjeshtë për tu nisur dhe pasion për ta përfunduar. Për pjesën profesionale dhe funksionale mos u shqetësoni. PAMM Studio ofron bashkëpunim dhe shumë alternativa që përmbushin vizionin tuaj të biznesit interpretuar në formën dixhitale.
Nëse nuk e keni, blerja e domain. Ose emrit të duhur për ju dhe instalimi në një host të personalizuar, nuk kushton më shumë se 63 euro në vit. Një regjistrim që zyrtarizon emrin tuaj të personalizuar për gjithmonë.

Hapi radhës është realizimi I suksesit tuaj dhe vizionit për biznesin në një platformë dixhitale. Ju tregoni idetë dhe ne i materializojmë. Me deshirën tuaj ,PAMM Studio trajnon personin e zgjedhur nga ju për ta specializuar në mirëmbajtjen e faqes. Në aspektin profesional krijimi i faqes web kalon në disa faza, të padukshme për ju por shumë të rëndësishme për performancë dhe suksesin mes konkurencës. Këto faza janë përzegjdhje juaj për investimin dhe objektivin final që doni te arrini. PAMM Studio garanton suksesin.


MIRËMBAJTJA E NJË FAQE WEB

Nuk është më problem. Pavendosmëria, frika juaj për pasigurinë e vazhdimsisë së faqes tuaj, ka zgjidhje të thjeshta. PAMM Studio programon cdo gjë për ecurinë ditë pas ditë. 

  • Integrim me rrjetet sociale. Instagrami dhe Facebook punojnë për ju dhe kanë rezultatin e vërtetë kur lidhen me faqen web.
  • Publikime të rregullta të garantuara nga portik.al
  • Aplikacion i thjeshtë për të postuar vetë edhe nga telefoni bashkë me trajnimin përkatës
  • Menaxhim të personalizuar nga PAMM Studio sipas kërkesës dhe projektit tuaj. Konsulta është falas.

PAMM Studio është e hapur në një internship për studentët e interesuar në këtë fushë ose në një trajnim të avancuar për individë të përzgjedhur.

Për të aplikuar mund të klikoni këtu

Për më shumë informacion na shkruani në adresën tonë: info@pammstudio.al ose në numrin tonë:+ 067 67 00 006

 

Informacion i rëndësishëm

Për vëmendjen tuaj dhe kujtesë të mëtejshme.Teksti i publikuar më sipër është një artikull autentik i krijuar, shkruar, hartuar dhe redaktuar enkas për klientë ekskluziv. Shkrimi letrar është një e drejtë intelektuale e PAMM Studio dhe grupit te saj mediatik. Është kategorikisht e ndaluar cdo formë kopjimi apo përdorimi në rrjetet sociale, faqe web apo portale të ndryshme mediatike. Tekstin origjinal mund ta gjeni të publikuar në faqen zyrtare të klientit. Si edhe në portalet pjesë e grupit mediatik PMG: portik.al realtors.al biznese.vip pammstudio.al
Nëse jeni të interesuar për faqen tuaj web ose marketing online kontakto në 067 67 00 006

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni