Krijimi i llogarisë – personal account ne Linkedin

Një Faqe Linkedin vepron si zëri i organizatës suaj. Ndihmon anëtarët të mësojnë më shumë rreth biznesit ose aktivitetit suaj, markës, produkteve, shërbimeve dhe mundësive të punës. Për të bashkëvepruar me anëtarët në Linkedin si një organizatë, duhet të keni një Faqe. Ne rekomandojmë shumë që të shikoni praktikat tona më të mira përpara se të krijoni një Faqe.

Për më tepër informacion ju mund të klikoni në linkun përkatës (kliko këtu).
Mund të na ndiqni ose shkruani në rrjetet tona sociale: 
Facebook / Instagram / Linkedin / Twitter / Youtube / Google.maps
Ose na kontaktoni drejtpërdrejtë në numrin tonë +355 67 67 00 006 mob dhe whatsapp

Shënim: Tekst i shkruar dhe publikuar nga PAMM Studio e cila sipas ligjit për krijimtarinë dhe të drejtat e autorit rezervon të drejtat e autorit (copy right)

© PAMM Studio October 2023

Previous slide
Next slide

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

OfertA PAMM

Krijim faqe interneti

147 

nisur me

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni