Oferta per faqe web

oferta per faqe web

Oferta per faqe web ose website per biznese dhe kompani te ndryshme. Nisur nga 46 euro per publikim deri ne faqe web profesionale

Platforma Google Maps

Platrforma google maps Si te rregjistrojme nje adrese biznesi ne harten google

Përdorim i platforma google maps dhe i kanaleve të tij si mjet informimi por edhe marketingu fitimprures. Google maps ofrohet edhe si një formë adresari perveç se platformë shërbimesh informative

Rrjeti social Youtube

Rrjeti Social Youtube

Ҫfarë është Rrjeti social Youtube? Ai është një ndër faqet më të përdorura në Shqipëri. Publikimi i videove dhe reklamave promovuese që bëhen në to ka sjellë një numër shumë të madh përdoruesish

Rrjeti social Twitter

Sa i zhvilluar dhe i përhapur është rrjeti social twitter në Shqipëri. Kush e përdor më së shumti dhe sa praktik është në përdorim

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni