Marketing Dixhital dhe Rrjete Sociale

Ҫfarë duhet të dini për menaxhimin e rrjeteve sociale

PAMM Studio > Marketing Dixhital

Marketingu Dixhital

Krijim dhe menaxhim të Rrjeteve Sociale

Shërbimet e marketingut

Kontent SEO për tu renditur të parët në web dhe google

Rrjetet sociale

Grafika Dixhitale dhe imazhe të ilustruara

Pyetje përgjigje

Fushata e-mail marketig të personalizuara

Krijim dhe menaxhim të Rrjeteve Sociale

Bizneset dhe subjektet publike sot kanë një prezencë shumë të madhe ne rrjetet sociale. 
Orientimi i klientelës për të gjetur gjithshka në internet ose nga telefoni ka stimuluar zhvillimin e tyre.

Prezantimi i duhur profesional ju bën më shumë konkurues dhe garanton sukses

PAMM Studio ju mbështet duke ofruar konsulencë falas dhe asistuar në ndërtimin e tyre. Krijojmë profile profesionale në të gjitha rrjetet sociale duke i lidhur mes tyre dhe faqen tuaj web. Garantojmë menaxhimin e suksesshëm dhe përditësimin e informacioneve.

Strategjia për suksesin tuaj është e përbashkët. Ndërtojmë fushata marketingu për tju sjellë më shumë klientë 

Kontent SEO për tu renditur të parët në web dhe google

Menaxhojmë postimet tuaja për tju renditur gjithmonë të parët në motorrët e kërkimit në internet.

Faqja juaj web nuk e ka vlerën e duhur nëse ju nuk renditeni që në faqen e parë të kërkimit. Ashtu si edhe vetë e keni provuar, vizitorët kërkojnë në faqen e parë që u hapet. Shumë pak ato më insistuesit mund të kalojnë në një faqe të dytë apo të treteë.

Ne krijojmë tekste informative për biznesin, produktet ose shërbimet tuaja të cilat kanë vizibilitetshumë të lartë në internet. Përdorimi i fjalëkyceve në mënyrën dhe vendin e duhur ka garancinë tonë për suksesin tuaj 

Punime grafike Dixhitale dhe imazhe të ilustruara

Perfeksioni i mesazhit te ilustruar realizohet jo vetëm me foto të mira. Kombinmi i teksteve në raportin dhe ngjyrën e duhur është një tjetër celës suksesi.

Dizenjimi i grafikave dhe materialeve të ilustruara kërkon eksperiencë dhe koncept artistik.

PAMM Studio me stafin e saj ju oforn shërbimin dhe eksperiencën e saj të suksesit

Fushata e-mail marketig të personalizuara

Një marrëdhënie konsekuente mes jush dhe klientelës suaj realizohet përmes fushatave email marketing.

Fushata email marketing të drejtuara nga ne janë të targetuara në klientelën e duhur për ju.

Ne nuk dërgojme sasi, por informojmë zyrtarisht të interesuarit për ofertat tuaja

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.