Ndërtim faqe interneti për celular

Sipas statistikave, nga viti 2022 e në vazhdim, rreth 62% e trafikut global të përgjithshëm në internet vjen përmes aparateve celularë. Nga ky trafik shumë i rëndësishëm, thuajse 88% e përdoruesve kontaktojnë ose bëjnë blerje brenda 48 orëve që nga momenti i nisjes së një kërkimi. Dhe kjo është ana pozitive. Ana tjetër e kësaj […]

Çfarë është WordPress?

WordPress është mënyra më e thjeshtë dhe më popullore për të krijuar një faqe interneti ose një blog. Mund të jetë sistemi më i lehtë dhe më fleksibël i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) për fillestarët. WordPress ju mundëson të ndërtoni dhe menaxhoni faqen tuaj të internetit pa pasur nevojë të mësoni si të kodoni. Çfarë […]

Çfarë është cPanel?

menaxhim faqe web

Çfarë është cPanel? Menaxhimi i faqes web është një “problem” më vete që jo vetëm kërkon zgjidhje por, shpeshherë ju sjell stres. Për klientët tanë më të mirë dhe të besueshëm ofrojmë zgjidhjen përmes cPanel. Një mundësi praktike për të menaxhuar dhe krijuar performancën më të mirë për faqen tuaj web. Për të ditur çfarë […]

PAMM Studio – Internship program

                  Programi PAMM Studio – Internship     Për studentë ose persona të interesuar për menaxhimin e bizneseve online me Marketing Dixhital   Ofrojmë internship për studentë ose persona të interesuar për zhvillimin e njohurive dhe eksperiencës në punë. Në fokus, menaxhimi i biznesi online përmes mediave […]

Premium1.al

Premium1 tobacco store. Dyqani më i mirë i pijeve alkoolike edhe produkteve të duhanit Dyqan për dhurata të vecanta Dyqan per dhurata të vecanta nëse po mendoni të dhuroni aksesorë duhani nuk jeni gabim. Po, përkundër gjithë publicitetit negativ dhe fushatave antiduhan, aksesorët dhe purot mbeten dhurata më e mirë duhanpirësit. Premisa për këtë pozicion […]

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni