Faqe interneti BIZNESI
modeli Bazik

Faqe interneti BIZNESI modeli BazikNjë faqe interneti BIZNESI e modelit bazik është pikënisja e marketingut digjital për biznesin tuaj.

Krijim faqe web personale

Krijim faqe web është më shumë se e dobishme. Krijimi i një faqe web personale si dhe dixhitalizimi I standarteve të jetesës thuajse I ka nxjerrë jasht loje kartëvizitat apo fletpalosjet prezantuese. Një faqe web personale ofron më shumë mundësi informacioni. Përmbajtjet e ilustruara përcjellin mesazhin e duhur për vizitorët. Ofrimi i saj për prezantimin […]

10 këshilla se si të menaxhoni fushatën tuaj të parë të marketingut në mediat sociale

Doni të reklamoni kompaninë tuaj, pikën tuaj të shitjes, aktivitetin tuaj? Atëherë në këto kohë nuk mund të mos mendoni për përdorimin e rrjeteve sociale, të cilat janë tashmë instrumente të vërtetë për t’u bërë i njohur gjerësisht.Në veçanti, Facebook ju mundëson të realizoni fushata të vërteta dhe për të gjetur klientë potencialë, duke vendosur […]

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni