Virtual tour 360

Nuk është më e nevojshme të levizni për të parë një objekt nga brenda. Falë teknologjisë ju mund ta shikoni atë direkt nga smart phone juaj përmes virtual tour 360

Video reklamueset dixhitale

Në formatet më të fundit të teknologjisë digitale, video të shkurtra apo të gjata janë ato të cilat po zënë peshën më të madhe në marketingun online

Fotografimi dixhital

Fotografija nuk është më ajo e dikurshmja, sot është lehtësisht e përpunueshme duke mundësuar përcjelljen e mesazhit më shpejt dhe më me detaje falë teknologjisë dixhitale

Aplikacionet

Shumë kompani sot i reklamojnë ose i ofrojnë shërbimet e tyre përmes aplikacioneve. Një tjetër mënyrë efikase është kjo e marketingut dixhital

Hostimi – Hapësira e magazinimit virtual

Hostimi i faqes suaj web në internet në mënyrë sinjifikative mund të quhet edhe magazina juaj virtuale. Hosti është hapësira juaj virtuale ku i gjithë materiali i publikuar në faqen tuaj qendron i magazinuar dhe i gatshëm për ekspozim

Përdorimi i termit Dixhital

Termi dixhital është ndër më të perdorurit në ditët e sotme duke lidhur rreth tij interesa përfitimi dhe shërbimesh

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni