Faqe interneti BIZNESI
modeli Bazik

Faqe interneti BIZNESI modeli BazikNjë faqe interneti BIZNESI e modelit bazik është pikënisja e marketingut digjital për biznesin tuaj.

Krijim faqe web personale

Krijim faqe web është më shumë se e dobishme. Krijimi i një faqe web personale si dhe dixhitalizimi I standarteve të jetesës thuajse I ka nxjerrë jasht loje kartëvizitat apo fletpalosjet prezantuese. Një faqe web personale ofron më shumë mundësi informacioni. Përmbajtjet e ilustruara përcjellin mesazhin e duhur për vizitorët. Ofrimi i saj për prezantimin […]

Ndërtim faqe interneti për celular

Sipas statistikave, nga viti 2022 e në vazhdim, rreth 62% e trafikut global të përgjithshëm në internet vjen përmes aparateve celularë. Nga ky trafik shumë i rëndësishëm, thuajse 88% e përdoruesve kontaktojnë ose bëjnë blerje brenda 48 orëve që nga momenti i nisjes së një kërkimi. Dhe kjo është ana pozitive. Ana tjetër e kësaj […]

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni