vlerësimet e klientëve

Vleresime
0
Pelqime
0
Komente
0
4.5/5
Kordinatore Bordit drejtues
Realtors Albania

Vlerësuar me 5 yje nga

Eduina Lushka

Realtors Albania staf

  Prej shume kohesh kemi ndertuar nje mardhenie shume eficente bashkepunimi. Stafi i kualifikuar dhe perkushtimi gjate zbatimit te projekteve i ben jjë kompani tepër profesionale. Të aftë dhe të komunikueshëm. Shumë të kënaqur me këtë bashkepunim duke e rekomnduar per te gjithe personat e interesuar

Me pozitivitet
Eduina Lushka

Menaxhere Shitjesh
Biznese.VIP

Vlerësuar me 5 yje nga

Biznese.vip

Adresari i biznesit tuaj

Shumë e kënaqur me shërbimin e kompanisë suaj. Është një kënaqësi të punosh me njerëz si ju, të përkushtuar ndaj kërkeses se klientit dhe shumë profesionista.Me sinqeritet
Anxhela Hoxha

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni