Asistente zyre – Menaxhere per rrjetet sociale

Asistente zyre

Asistente zyre. Koha e punës full time, 8 orë në ditë, nga dita e Hënë-Premte, e shtuna 4 orë, festat zyrtare- pushim Pagesa 30,000- 40,000 lekë (varion në bazë të eksperiencës së punës) *Detyrat për Asistente zyre Koordinim i puneve te zyresTelefonatat dhe databazë e klientëveMenaxhim i rrjeteve socialeKërkim editim informacioni nga WebPërgatitje të teksteve […]

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni