Postimet e fundit

Informacione kontakti per biznesin tonë.

Informacione kontakti per biznesin tonë është një sektor publikimesh në platformën biznese.vip
Biznest e regjistruara në Shqipëri kanë mundësinë të reklamojnë falas kontaktet dhe shërbimet e tyre.

Platforma bizeneseve online
biznese.vip është një platformë online e dedikuar vetëm për publikimin e kontakteve të bizneseve aktive. Në platformë përfshihen të gjitha kategoritë e bizneseve dhe sektorët e rendësishëm të shërbimeve. Produktet e kompanive janë gjithashtu të përfshira në këtë platformë.

Shërbime falas për marketing dixhital.
Platforma biznese.vip ofron falas publikimin e informacioneve bazike për bizneset aktive. Ju mund të regjistroni online nga telefoni ose kompjuteri personal duke perfshirë:

  • Emrin e biznesit tuaj
  • Logon dhe sloganin tuaj
  • Foto përfaqësuese për ballinën e profilit
  • Informacionin e detajuar ose te përmbledhur të biznesit tuaj. Kontaktet personale, adresa e biznesit, numra telefoni të bizneseve, adresa email të bizneseve etj.
a

Pyetje?

KONTAKTO ME NE

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni