Kontakto me ne

Jemi kËtu pËr ju!

Kompania jonë është nën shërbimin tuaj në cdo moment.Kontakto me ne duke na dërguar mesazh për cdo porosi tuajen dhe nga stafi ynë do të merni një përgjigje shumë të shpejtë.

Më mbaj të informuar mbi të rejat më të fundit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni