Hapje rrjeteve sociale kryesore

Menazhim i rrjeteve sociale

Postime dhe reklamime në rrjete sociale

Krijojmë imazhin profesional të markës

Postime dhe artikuj me fjalë kyçe

Punime grafike për printime të ndryshme

Kompozime grafike digjitale për internet

Krijojmë virtual tour 360

Realizojmë foto dhe video profesionale

Reklama e-mail marketing për prona

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje!
Nëse keni pyetje, na kontaktoni